Sunday 26 July 2009

Mikko Ellilän Hommakriittinen jihad jatkuu

Hommalais-sisulaisen kämy-kompleksin sisäisistä suhteista tulee yhä enemmän mehevää tietoa. Tuntuu siltä että Mikko Ellilältä on Halla-Jussin kanssa menneet sekä lylyt että kalhut ristiin. Ellilä uskaltaa sanoa että Halla-Jussin kakka ei olekaan kultaa, eikä edes maistu suklaalta.

Ellilä:

Mielestäni Halla-aho on kupla, joka on puhjennut ajat sitten. Halla-aho on passé. Halla-ahon vittumainen käytös äänestäjiään kohtaan a) kannattajakorttien kerjäämisessä ja sitten niiden tuhansien kannattajakorttien käyttämisessä halkojensytykkeenä ja b) kaikenlaisen kritiikin torjumisessa tyyliin "vittu, ei mun tartte kaupunginvaltuustossa mitään tehdä, sitä paitsi kaupunginvaltuustolla ei ole oikeasti mitään valtaa mihinkään asioihin" osoittaa, että hän ei ole riittävän halukas tai kyvykäs toimimaan politiikassa aktiivisesti.



Se, että Halliksesta ei ole poliitikoksi, on ollut selvää jokseenkin kaikille jotka ovat lukeneet pojan sepustuksia. Paitsi niille (= Hommalaisille ja muille sisuloisille), joita Prohveetta on Pyhällä Pippelillänsä onnistunut kusemaan silmään.

Ellilä:

Halla-aho itse jostain syystä varsin pitkään haistatteli varsin aggressiivisesti niille ihmisille, jotka tällaisen foorumin perustamista yrittivät ehdottaa.



Hallis on siis ihan henkilökohtaisella tasolla ikävä ja pottumainen tyyppi. Me täällä Nälkäkorven torpassa olemme kyllä tienneet sen jo pitkään, koska verkostomme on kertonut Halliksen käytöstavoista yhtä jos toistakin.

Ellilä:

Tämä nyt ei sinänsä ole mitenkään merkittävä asia, mutta muistan Halla-ahon heittäneen nimenomaan imemunaa-tasoista diskurssia minulle ja muille vieraskirjan lakkauttamista ja keskustelufoorumin perustamista esittäneille ihmisille parin vuoden ajan livenä kaljakapakassa.



Ruoja yksin tietää mikä siinäkin on että aikuiset miehet palvovat jumalanaan sälliä joka haistattelee tuollaseen tyyliin omille kavereilleen. Totisesti huomaa että on armeija pojilla käymättä. Ei ole kellään munaa sanoa vastaan, Elliläkin on sietänyt vuosikausien vittuilua. Oikeat MIEHET olisivat nuijineet Halliksen oikean sinimustan näköiseksi heti kun suunsoitto alkoi.