Sunday 12 July 2009

Pohdintoja SURSOTARin luonteesta

On tietysti vaikea sanoa kuinka paljon SURSOTAR ja Hommafoorumin, Kansallismielisten keskustelusivujen ja Suomen Sisun muodostama äärioikeistolainen möykky ovat samaa poppoota. Me täällä Nälkäkorven torpassa tykkäämme kummiskin niin, että SURSOTAR on yleisesti ottaen tuon netissä vehtaavan suunsoittaja-porukan toive-uni, joka tekee siinä missä kynäniska-sivaripojat vain uhkailevat.

Suomi-kaksnelosella oli äsköttäin tämä oivaltava ajatelma rasisteista. Otsikko oli: "Miten rasisti näkee meidät jotka emme vihaa."

" Keskuudessamme on rasisteja, jotka pitävät itseään sankareina, yli-ihmisinä. He ovat mielestään ainoita näkeviä sokeiden valtakunnassa. Rasisti pitää itseään poikkeusyksilönä, eliitin jäsenenä, jota ympäristön orjamoraali ei sido. Hän on narsisti, mutta katsoo, että hänellä on siihen oikeus, koska hän on vapaa, me orjia, koska hän on viisas, me hölmöläisiä. Rasisti näkee itsensä yhtä aikaa sadun pikkupoikana, joka uskaltaa sovinnaisuutta uhmaten huutaa julki, ettei keisarilla ole vaatteita ollenkaan, ja toisaalta Prometheuksena, joka tuo tiedon valon niille, jotka ovat "Puna-Ylen" ja "Hyysäri-Hesarin" Matrixin vankeja.

Rasistille kaikki on luvallista, "mamulle" ja "hyysärille" ei mikään. Rasisti voi käyttää meitä vastaan kaikkea mitä sanomme ja teemme, mutta mitään mitä rasisti itse sanoo ja tekee, ei ole lupa käyttää häntä vastaan. Rasisti on arvostelun yläpuolella, kuin pronssisoturi jalustalla. Rasisti halveksii meitä, jotka emme vihaa, ja pitää meitä tyhminä, karjana. "Mamu" ei ole rasistille ihminen, "hyysäri" on rasistille ali-ihminen, vajaaälyinen "mokuttaja", joka, toisin kuin rasisti, ei kykene ajattelemaan omilla aivoillaan."



Asian ydin on tässä. Halla-aholaisten, rasistien, hommalaisten ym. mielestä heidän ei tarvitse noudattaa samoja lakeja, sääntöjä ja perustason käytöstapoja kuin kaikkien muiden: peli, jonka rasisti voi hävitä, ei voi olla reilu peli. Samalla tavalla esimerkiksi Stalin, Hitler ja muut suuret diktaattorit eivät hyväksy reilua ja tasavertaista peliä muiden kanssa. Oikeastaan rasismi on vain seuraus tästä perustason pilallisuudesta rasistin ja natsiterroristin luonteessa. Hän hyväksyy kaverikseen erinomaisesti vaikkapa ulkomaalaisen, ehkä jopa tummaihoisen, jos ulkomaalaisen luonne on samalla tavalla pilalla ja jos ulkomaalainen haluaa taistella samaa vihollista vastaan.

Viholliset ovat ne, jotka haluavat rauhallista ja turvattua elämää. Siksi rasistin ja natsi-terroristin pahin vihollinen ei ole niinkään neekeri ja muslimi kuin "mokuttaja". "Mokuttajia" ovat kaikki tavalliset suomalaiset, jotka eivät kannata väkivaltaa ja yhteiskunta-rauhan tuhoamista. Natsiterroristi nimittäin haluaa yhteiskuntaan epäjärjestystä ja raakuutta niiden itsensä takia. Hänelle elämä on elämää vain silloin kun hän saa tuhota muiden elämän. Rasismi on vain keino, jolla yhteiskuntaan lietsotaan riitaa, vihaa, väkivaltaa ja sekasortoa. Jos saman sekasorron saisi muulla keinolla, rasisti käyttäisi kyllä sitä.

Tätä ei tietenkään kukaan rasisti myönnä, olipa sitten nynny hommalainen tai SURSOTARin kova terroristi. Tavallinen ihminen ei hyväksy tällästä väkivaltaa ja raakuutta paitsi poikeus-oloissa. Siksi suuri osa Halla-ahonkin kirjoittelusta on propakandaa, joka vakuuttelee että poikkeus-olot ovat jo päällä. "Eläinten kanssa sodin eläinten säännöillä", sanoo Halla-aho. Tämä tarkottaa, että ihmisten säännöt eivät sido häntä. Sen voi perustella vain vakuuttamalla, että vastapuolikaan - "barbaarit" kuten Halla-aho sanoo - eivät noudata mitään sääntöjä.

Juuri tässä on se ero mikä on natsiterroristi-kämyjen menttaliteetin ja oikean sotilas-rohkeuden välillä. Sotilas sitoutuu noudattamaan kunnian ja sotalain velvoituksia nimen omaan silloin, kun vastassansa on armoton vainolainen. Sotilas ymmärtää, että se mikä hänen puolensa kohottaa vastustajan yläpuolelle on juuri hänen jaloutensa ja kunniansa, vihollisen roistoihin verrattuna. Koska Halla-aho on pelkkä sivari joka ei ole käynyt armeijaa hän ei ymmärrä mitän sotilas-kunniasta.

Sama tulee näkyviin Kansallismielisillä keskustelusivuilla kirjoittavan nimimerkki LM:n kirjotuksissa. Hoonosoomella kirjottava LM julistaa että suomalainen on jalo valkoinen joka kunnioittaa vihollisen lapsia kun taas vihollinen - siis mustat, somalit, muslimit tai epä-hommalaiset valkoiset - ei sääli edes lapsia. Siksi kaikki kunnia-käsitykset pitää hylätä - koska niillä ei voiteta kunniattomia neekereitä.

Sotilaskunniaan kuuluu käsitys, että kunniallinen tappio on parempi kuin voitto kunniattomin keinoin, että on olemassa ns. moraalisia voittajia. Tämä on Halla-aholle ja kannattajilleen täysin vieras ajatus. Se tuskin voi johtua muusta kuin näissä porukoissa laajalle levinneestä sivariudesta ja siihen kuuluvasta kunniattomuudesta.

Vielä kerran: LM:n mielestä vastapuoli on kunniaton, toisin kuin me hyvät valkoiset joilla on kunnia. Mutta koska vastapuoli on kunniaton, meillä hyvillä valkoisilla ei ole varaa noudattaa kunniakäsityksiämme vaan meidän on tapeltava yhtä likaisin keinoin kuin vastapuolen. Koska me valkoisina olemme kunniallisia, meillä on oikeus likaisiin keinoihin, se ei tahraa meidän kunniaamme. Mustat, neekerit, mokuttajat ym. sitä vastoin ovat joka tapauksessa kunniattomia - jos he esittävät kunniakasta, se on vain hämäystä.

Eli siis taas kerran: minulle yhdet säännöt, vihollisille toiset. Minä olen puhdas ja valkoinen, vaikka tekisin rikoksen, vihollinen on roisto ja syntinen, vaikka noudattaisi lakia.

Tällä lailla halla-ahot ja aateveljensä oikeuttavat itselleen sen mitä tekevät. "Eläinten kanssa sodin eläinten säännöillä".

Kun SURSOTAR ryhtyy terrorismi-tekoihin voidaan olettaa että se seuraa oppi-isiensä aatteita. SURSOTAR-in vaajamiehellä on oikeus tehdä mitä vaan, valkoihoisena suomalaisena hän on joka tapauksessa oikeassa ja kunniakas. Jos joku tavallinen kunnon ihminen närkästyy SURSOTAR-in ja muiden kämyjen kunniattomuudesta, hänet voidaan raivata tieltä koska hän hidastaa ja häiritsee pyhää taistelua. Ja jos joku tavallinen kunnon ihminen panee kovan kovaa vastaan ja käyttäytyy yhtä alhaisesti kuin Halla-aho itse, sitä itkua ja parkua ei jaksa kuunnella sikakaan, jonka Halla-aho silloin päästää. Kaikkien muiden pitäisi olla "suvaitsevaisia" ja kilttejä samalla kun hän kavereinensa teutaroi kuin suolapanoksella ammuttu siitos-sonni. Taas kerran: yhdet säännöt heikäläisille, toiset kaikille muille.

Joka tapauksessa: Tämä reilusta pelistä kieltäytyminen, joka on niin suuri osa Halla-ahon lahkon ajattelutapaa, merkitsee että naiset ja lapset ovat Halla-ahon seuraajien mielestä laillisia murhakohteita heidän rotusodassaan. Jos SURSOTAR on saanut pää-inspiraationsa Halla-aholta ja hänen lahkoltaan, tämä on varmaan SURSOTARinkin stradekia.