Tuesday 21 July 2009

Venäjän kaksikärkinen talikko uppoaa Suomeen

Me täällä Nälkäkorven torpassa olemme saaneet sellasta vihje-tietoa että Halla-ahon touhuja olisi rahoittamassa ja yllyttämässä amerikkalaiset rasisti-säätiöt. Kämyjen tapa tehdä politiikkaa on niin epä-suomalainen että jokin ulkomainen tuki siinä on oltava takana. Toinenkin väite on ollut netissä liikkeellä eli se että kämyt ovat Venäjän käskyläisiä, eli Halla-aho ja Beckmann ovat saman talikon kaksi kärkeä. Katsotaan mitä todisteita tälle olisi.

- Kämyjen foorumilla kaikkein sikamaisimmat ja törkeimmät mielipiteet ("neekerilapset ovat luteita") esittää hieman virheellisellä suomenkielellä ("ludet") nimikirjain-nimimerkki jonka nimikirjaimet ovat samat kuin Halla-ahon tukijalistassa esiintyvällä venäläisnimisellä miehellä.

- Johtavissa "kansallismielisissä" on selvästi enemmän venäjäntaitoisia ja puolivenäläisiä kuin suomalaisissa keskimäärin ja he myös matkustelevat paljon Ihantolassaan. Halla-aho itse puhuu sujuvasti venäjää ja tekee sanakirjaa ukrainasta (jonkinlainen venäjän murre).

- Kämyjen harjoittamat nettivainot muistuttavat KGB:n tapaa vainota ihmisiä.

- Kämyt vainoavat samoja ihmisiä kuin Beckmanin porukka (Niemelä, jota Beckmannilaiset ovat kutsuneet hakaristit käsiinsä tatuoineeksi mustapaidaksi) tai selvästi Venäjä-kriittisiä ihmisiä (Höglund, joka on viimeksi julistanut että Suomessa ei voi elää kun ryssä on naapurissa).

- Beckmanilaiset ja kämyt eivät vainoa toisiaan. Kun "antifasisti"-toiminta vielä haki muotoaan, beckmanilaisten ulkojäsen Sven Laakso taisi pari kertaa tölväistä halla-aholaisia, mutta tällänen loppui äkkiä. Olikohan johdosta tullut käsky, että älkää hallislaisia vainotko, ne ovat omia.

- Rotuteoriat ja muslimikauhun lietsominen ovat Halla-aholaisille selvästi tärkeämpiä kuin perinteiset isänmaaliset tavoitteet. Suuri osa kämyistä on sivareita ja aseista kieltäytyjiä (kuten äärivasemmisto, kommunistit, anarkistit ym.), ilmeisesti siksi että itärajan yli tulevia ystäviä vastaan ei haluta sotia. Viron ahdinko Venäjän kynsissä ei ole kiinostanut Halla-ahoa eikä halla-aholaisia. Päin vastoin Nälkäkorpikin näki Halla-ahon kovasti konverseeraavan Beckmanin kanssa siellä nassistinuorten mielen-osoituksessa Viron itsenäisyyttä vastaan.

- Beckman on blogissaan vähänväliä puollustellut Halla-ahoa jota hän pitää Hesarin ja Yleisradion vainokamppanjan kohteena. Myös Halla-aho vihaa Hesaria ja Yleisradiota. Beckmanin kommentti-osastolla on komppaajina näkynyt erinäisiä kämyjä, ainakin nimimerkki Reinon oikea henkilöllisyys.