Wednesday 8 July 2009

SURSOTAR iskee nyt Mikkelissä

Seuraava SURSOTAR-isku tapahtui Mikkelissä. Parinkymmenen suomalaisen porukka ajoi ulkomaalaisia opiskelijoita takaa autoilla (useilla autoilla) ja puukoilla aseistautuneina. Selvästikin SURSOTARin vaajamiehet tekevät joustavaa yhteistyötä tavallisten paikallishäiriköiden kanssa. Häiriköt eivät tietenkään yksinään olisi tehneet tätä. SURSOTARin vaajamiehet järjestävät toiminnan ja suuntaavat sen määrätietoiseksi ihmis-metsästykseksi. SURSOTAR organisoi, pikku-hulikaanit tekevät työn, eivätkä tiedä kuka heitä ohjaa. Taktiikka on tehokas, keskusjohtoa ei saa käpälälautaan. Suomen yhteiskunta-rauha murenee hiljakseen eikä syyllisiä saa käpälälautaan koska kehitys on vähittäistä. Avoimen terrorin sijasta myyrän-työtä ja mädätystä.

SURSOTAR on oppinut paljon kommunisteilta, natseilta, mafiosoilta. Jussi Halla-ahon sydänystävä Esa Taberman, joka haluaa upottaa kymmeniä tuhansia suomalaisia "suohautaan" ja sulkea satoja tuhansia kuolemanleireille, näkee esikuvanaan Stalinin ja puhuu "leirihallituksesta" (venäjän GULAG tarkoittaa juuri "leirihallitusta") tulevan "Suuren Unelman Suomen" vankileirien hallinto-viranomaisena. Esa Taberman vihaa kommunisteja, mutta pitää heidän sorto- ja diktatuuri-järjestelmäänsä jäljittelemisen arvoisena. Myös SURSOTARilla on kommunistisia esikuvia. SURSOTAR tuntuu pitävän esikuvanaan etelä-amerikalaista LOISTAVA POLKU maolais-terrorijärjestöä. SURSOTAR etenee samaa tietä pitkin. Ensin propakanda-työ välikäsien ja pulvaanien välityksellä Suomen SIsussa ja Homma-foorumilla. Sitten pienimuotoiset terrori-iskut kuten pommi pakolaiskeskukseen tai ulkomaalais-opiskelijoitten joukkojahti puukoilla ja autoilla. Iskuja tulee tihenevään tahtiin ja ne käyvät yhä röyhkeämmiksi, alkavat vaatia ihmishenkiä.

Myös LOISTAVA POLKU pyrki "kansan-sotaan". Maolais-sissien mielestä sissin on uitava kansassa kuin kala vedessä. Osa sitä on varmasti kansan-ihmisten villitseminen sellaseen kuin tuo ihmis-jahti: Se näyttää päältä katsoen tavalliselta järjestys-häiriöltä. mutta taustalla on SURSOTAR-in vaajamies joka ui kansassa kuin kala vedessä.