Sunday 19 July 2009

Hallislaiset ja naiset

Joku munaton itkupilli parkuu Suomi-kaksnelosessa kuinka naiset eivät anna rasistille:

aikaa kaunista ja miellyttävän oloista naista. Meillä näytti synkkaavan oikein hyvin. Kaikki muuttui kuitenkin kun kerroin olevani maahanmuuttokriittinen Jussi Halla-ahon kannattaja. Nainen katkaisi välit välittömästi eikä halunnut olla tekemisissä kanssani.

Miksi naisilla eivät välitä ottaa selvää maahanmuuttoon liittyvistä asioista vaan suhtautuvat ulkomaalaisiin tunteenomaisesti?Onko kaikkien naisten salainen haave saada mustaa miestä vai mikä on? Naiset suuttuvat heti kun esim. yrittää virittää keskustelua eri rotujen välisistä älykkyseroista tai musta rodun lisääntymisstrategian eroista suhteessa valkoiseen rotuun. Mielestäni naisten pitäisi ottaa selvää asioista eikä toimia tunteenomaisesti.



Niin, poikaseni, kun meillä on täällä sellainen systeemi että kaikki ihmiset ovat lain edessä tasa-arvoisia ja yhtä hyviä väristä riippumatta. Sitä sanotaan demokratiaksi ja reiluksi peliksi. Kokemus osoittaa sellaista, että kaveri, joka noin kovasti kohkaa rotujutuista, ei kannata sitä reilua peliä. Nuo rotujutut pruukaavat nimittäin olla sellainen tekosyy jonka varjolla yritetään laistaa siitä reilusta pelistä tai rikkoa sen sääntöjä.

Se että nainen ei tykännyt sinusta noiden rotujuttujen takia ei ollut merkki siitä että nainen haluaa naida mustia. Se oli merkki siitä että nainen kannattaa reilua peliä, ja tietää että häiskä joka ei kannata sitä on mulkku.

Mutta mitäs te "kansallismieliset" ennenkään olisitte reilun pelin päälle ymmärtäneet. Tehän hurraatte sille kun venäläinen sanoo hoonosoomella että "kaikki musta pikkutytöt olla ludet ja sine ei säästämäs pikku luden henkki". Teme hoonosoomi-ludepuhe olla teidän mielestä suuri issenmaallinen viissaus.