Thursday 2 July 2009

Suomi24: pelko kasvaa

En näe eroa Soinin päästämisellä hallitukseen Hitlerin valtaan pääsyn kanssa. Ns. suvaitsevaisto ei ilmeisesti koskaan tule ymmärtämään mitä rasismi on ja kuinka syvälle se on juurtunut länsimaiseen kulttuuriin. Rasisteja ei tule päästää valtaan, sillä se on juuri se mitä rasistit tarvitsevat ja haluavat toteuttaakseen tavoitteensa etnisestä puhdistuksesta. Miksi he luopuisivat tavoitteistansa juuri kun heillä tarjoutuu siihen ensimmäinen mahdollisuus. Rasistiselle propagandalle ei ole juuri immuuneja Suomessa. Puhutaan joistain sadoista tuhansista valkoisista Suomessa, joilla ei ole siteitä puhdistettaviin, ja jotka kykenevät silti erottamaan rasismin "taidokkaasti" rakennetusta uusrasistisesta manipuloinnista.

Naiivia kuvitella ettei Soini haluaisikaan kaikkea valtaa Suomessa mitä vain on haalittavissa. Ettei Soini edes haluaisi hallitukseen koska se muka veisi hänen populismiltaan pohjan. Yhtä amatöörimäistä on kuvitella että hänen puolueensa suosio laskisi jouduttuaan poliittiseen vastuuseen kansalle. Ei se laske niin kauan kun löytyy syntipukki. Ja syntipukkihan löytyy niin kauan kun siitä ei ole lopullisesti päästy eroon. Mutta kun koko joukkopsykoosi perustuu juuri sille alitajuiselle tavoitteelle, niin lopulta siihen päädytään vaikka se ei edes ajaisi liikkeen etua. Joukkomurhaamisen jälkeen on odotettavissa ensimmäinen hetki jolloin Soinin valta voi alkaa näyttää muulta kuin ikuiselta omien kannattajiensa mielestä. Siihen hetkeen jos ei tartu, niin pian löytyy uusi syntipukki.

Persuja ollaan nyt leipomassa hallitukseen vuosia ennen vaaleja. Se näyttää kaikkien mielestä väistämättömältä, ikään kuin olisi turha käydä eddes vaaleja enää. Suurimmasta osasta tästä puheesta vastaa tietysti persut itse, mutta niin monet ovat langenneet tähän ansaan pölisemään jostain hiivatun ässämpeestä ja sen historian opetuksista. Perussuomalaiset eivät kuitenkaan ole mikään maaseudun varaventtiili, vaan eurooppalaiset uusrasistiset standardit omaksunut äärioikeistolainen joukkoliike. Suomi kulkee pikajunalla kohti kansanmurhaa ja osa suvaitsevaistosta työntää itsevarman oloisena ja omahyväisen ylimielisenä tuota junaa vielä kovempaan vauhtiin.

[polldaddy poll=1752581]

Väliaikatieto 4.7.2009: Suurin osa Nälkäkorven lukijoista pitää Perussuomalaisten läsnäoloa hallituksessa vaarana vähemmistöjen oikeuksille ja turvallisuudelle. Varsinaiseen kansanmurhaan uskoo harva, mutta Perussuomalaisten maltillistumiseen ei myöskään paljoa luoteta.