Friday 17 July 2009

SURSOTAR, Suomen Sisu ja Homma - terrorismia laillisesti

SURSOTARin, Suomen Sisun ja Homma-foorumin keskinäiset suhteet osoittavat, että halla-aholaiset ovat osanneet lukea samaa oppikirjaa kuin erilaiset kettutytöt. Kettutytöt tunnetusti eroavat laillisista eläintenpaapomis-puljuista ennen kuin tekevät terrori-iskunsa. Tärkeintä on että rikoksen tekijöillä ei ole suoraa todistettavaa yhteyttä järjestöön. Näin järjestön muita jäseniä ei voi tuomita avun-annosta eikä yllytyksestä. Ei vaikka selvällä järjellä olisi ilmeinen juttu mille sylttytehtaalle jäljet johtavat.

Vastaava systeemi on halla-aholaistenkin alakulttuuri-porukassa. Meillä on Suomen Sisu, johon Halla-aho kuuluu. (Hän ei enää sitä peittele. Tosin Paul's Boutique blokissa mainitun peite-operaation aikana hän saattoi uhata kunnianloukkaus-syytteillä niitä jotka väittivät että Halla-aho oli toiminut sisuloisissa. Virallinen totuus oli silloin että Halla-aho oli ennen ollut "vihervasemmistolainen" kunnes hänen älyllisesti kyvykkäämmät ystävänsä Seppo Lehto ja Claeus an, auf, hintter, in, über, unter, vor und zwisschen den Graeifwendorpff käännyttivät hänet oikeaan kansallismielis-uskoon. Tämän muistorikkaan tapahtuman kunniaksi Halla-aho säilyttikin netti-sivuillaan pitkään oivallista kokoelmaa opettajiensa ja esikuviensa valikoituja opetuksia.) Meillä on Hommafoorumi, joka on muka itsestään syntynyt Halla-ahon vieraskirjasta, mutta samaa porukkaa siellä tietysti luuhaa salanimien takana. Meillä on SURSOTAR, ja sielläkin lienee suurelta osaltaan samoja tyyppejä. Tämä kaikki on tietysti ihan silkkaa sattumaa. Vai mitä?

Tietysti Sisu ja Homma ovat eri asia kuin Sursotar. Sivarien, mielisairaalapotilaiden ja larppipelaajien vellihousu-poppoosta ei saa oikeaa taistelija-joukkoa. Oikean Sursotar-miehen profiiliin kuuluu ainakin seuraavat ehdot:'

- Pitää olla armeijan käynyt. Ampumaratasivarit osaavat korkeintaan paukutella pyssyillä mutta Sursotar-miehen pitää elää tarvittaessa taivasalla ja osata soluttautua erilaisiin sakkeihin ja villitä niitä. Sivareilla ei myöskään ole sotilaskuria eikä kykyä toimia sotilaallisessa organisaatiossa.

- Pitää olla melko nuori ja liikunnallinen. Läskin nörtin keho ei kestä sellasta elämää mitä oikealla SURSOTAR-miehellä joutuu olemaan. Eikä saa olla perheellinen mies tietenkään.

- Ei päivätyöpaikkaa. Pätkätöitä ja etätöitä joita voi tehdä langattomalta koneelta vaikka siinä sivussa kun tekee terroritekoja tai järjestelee niitä.

- Laaja kaveriverkosto koska suuri osa toiminnasta on asioiden järjestelyä ja bulvaanien villitsemistä esim. hyökkäämään ulkomaalaisten pitämiin ravintoloihin tms.