Wednesday 22 July 2009

Hupia Turjalainen-Kortelaisesta

Humoristisena kevennyksenä me täällä Nälkäkorven torpassa ajattelimme lisätä omat kommenttimme suuren kämyajattelijan Turjalainen-Kortelaisen ajatuksiin. Ajatusten Oulujoki Turjalainen-Kortelainen on sanonut:

Suomineito on siis sairas. Sitä vaivaa ylipaino, suuri joukko huonosti voivaa tuottamatonta väkeä, joka koostuu lähinnä työttömistä ja eläkeläisistä.

Sanalla sanoen: persujen äänestäjistä ja kämyistä. Onhan se hienoa tämä rehellisyys, että kämyt itsekkin myöntävät olevansa tuottamattomia pummeja, jotka osaavat korkeintaan nyhertää jonkin venäjän murteen sanakirjaa veronmaksajien selkärangasta nyhdetyllä "apurahalla".

Nyt alkanut massiivinen rakennemuutos tulee aiheuttamaan suurta yhteiskunnallista levottomuutta ja muutokset tulevat olemaan rajuja, ehkä jopa verisiäkin.

Verisiä? No me täällä Nälkäkorven torpassa olimme kyllä jo ajatelleet, että joskus niistä kämyistä varmaan veret pitää laskea, mutta jo näin pian? Mikäs siinä. Hetikö hoidetaan?

PS. Edellä oleva kirjoitus oli sitten huumoria. "Kansallismielisen" omatkin "vitsit" ovat aina sellaisia, että niissä tapetaan ihmisiä, tungetaan kymmeniä tuhansia suohautoihin jne. Jos he, niin kyllä sitten mekin. Reilu peli on sitä, että kaikille on samat säännöt.

Vähän vakavammin, Turjalainen-Kortelaisen kirjoittelu yhteiskunnallisesta levottomuudesta ja verisistä yhteenotoista tarkoittaa tietenkin, että hän ja hänen kämykaverinsa toivovat sellaisia levottomuuksia ja haaveilevat niistä. Ehkäpä myös pyrkivät niitä lietsomaan. Joko SURSOTAR:in Oulun vaajakunnan vaajamiehet ovat liikkeellä?