Saturday 25 July 2009

Mikko Ellilä, Hommafoorumin kuningas

Millaista porukkaa siellä Hommafoorumilla oikein majailee? No aivan oikein. Kireää, väkivaltaista ja muutenkin ikävää sakkia. Tässä kuuluisa älynero ja ikuinen opiskelija Mikko Ellilä purkaa sydäntään:

Tämä ei ole mikään huumoriasia, joten hymiöt eivät kuulu tähän.



Mikään minun repliikkini ei ole sellainen, että se antaisi jollekin vitun Reinolle legitiimin syyn uhata minua fyysisellä väkivallalla.



Kerron nyt kuitenkin sinun mieliksesi, että Reinon esittämän turpiinvetouhkauksen ainoa syy oli minun valitsemani jatkopaikka.



Paskapuhe tämän juiceleskistyylisen kaljakapakan homomaisuudesta oli Halla-ahon keksimä puujalkavitsi. Aivottomana perseennuolijana Reino vain toisteli tätä Halla-ahon vitun tyhmää läppää. Kun Halla-aho sanoi "Mikäs homobaari tämä on?", Reino sanoi: "Ellilää pitäisi vetää turpaan siitä hyvästä, että hän toi meidät tähän homobaariin."



Reinon ja Halla-ahon edustama väkivaltainen roskaväki pitää turpiinvetouhkauksia normaalina diskurssina. Tätä taustaa vasten ei ole mitenkään yllättävää, että tämä vitun vammainen kusipää nimeltä Reino sanoo tätä juiceleskistyylistä kaljakapakkaa homobaariksi vielä päiväkausia jälkikäteen. Jos joku on tarpeeksi tyhmä esittääkseen turpiinvetouhkauksia kapakanvalinnan vuoksi, sama kusipää on varmasti tarpeeksi tyhmä kutsuakseen Juice Leskisen kantakapakan tyylistä pubia homobaariksi.



Mestari-jonka-Kakkakin-on-Kultaa on sitten muuttunut "väkivaltaiseksi roskaväeksi", ja Pyhä Kuuliaisuus Mestarin Pyhälle Sanalle on muuttunut "aivottomaksi perseennuolennaksi". Me täällä Nälkäkorven torpassa taisimme tehdä virheen kun vaadimme pyssyjä takavarikoitaviksi kämyiltä. Jos sopu veljeslämpimässä joukossa on tätä tasoa, olisi ehkä viisainta antaa poikien pitää pyssynsä, niin he huolehtisivat Homo kämyniensis -apinaihmislajin apuharvennuksesta ihan itse, ilman poliisin tark'ampujien apua.

Hieno sana "diskurssi" muuten tarkoittaa puhetapaa. Opetelkaa kämyt suomea.

Koska me täällä Nälkäkorvessa ollaan huonoja kirjoittajia ja muutenkin laiskoja paskoja, otamme talteen myös Suomi-kaksnelosen vitsikkäät kommentaarit. Eräs heikäläisistä on tiivistänyt tapahtumat seuraavasti:

1. Vintage-diskohousuihin ja napapaitaan pukeutunut Mikko "Rotuliberaali" Ellilä ehdottaa yhteisellä saaristoretkellä käyneitä maahanmuuttokriittisiä lähtemään kanssaan tutustumaan Turun yöelämään.



2. Kun saavutaan Ellilän ehdottamaan paikkaan, Jussi "Rotutohtori" Halla-aho huomauttaa kuivasti, että mikäs homopaikka se tämä on.



3. Hullunhauska (ei oikeastaan) Jari "Reino" Leino huomauttaa, että Ellilää pitäisi vetää turpaan, koska hän toi maahanmuuttokriittiset moiseen mestaan.



4. Ellilä, jolle on jo vittuiltu hänen (mielestään) katu-uskottavista vaatteistaan, vetää herneet nenään, maahanmuuttokriittinen liike hajoaa.



Ikävä kyllä näin helposti paskasakki ei hajoa, kuten seuraava kirjoittaja tietää:

Tyyppi, joka on vihjaillut siirtymisestä "katoilta äänestämiseen", mikäli ihmiset eivät seuraavissakaan vaaleissa äänestä maahanmuuttokriittisten näkökulmasta oikein, on itse ihan paskajärkyttynyt, kun häntä ohimennen - ja "huumorilla", niin kuin maahanmuuttokriittisten kanssa aina - uhkaillaan väkivallalla. Ottaako Ellilä tämän opikseen, tajuaako hän mihin porukoihin on tullut mentyä mukaan, ja mitä itsekin on tullut uhottua, ihan sakkotuomion aiheeksi saakka? Tuskin, pelkään. Pikemminkin luulen että välirikon jälkeen Ellilä alkaa (tämän henkilökohtaisen luokkauksen takia, ei tosiasiallisin perustein) syyttää Halla-ahoa, "Reinoa" ja muita heikäläisiä liian VÄHÄISESTÄ radikalismista suhteessa maahanmuuttoon.



Siellä Suomi-kaksnelosessa piisaa myös hyviä käytännön vihjeitä kaikille, jotka haluavat hauskaa kämyjen kustannuksella:

On aihetta epäillä, että tuo nolo Homma-ketju katoaa ennen pitkää, samoin kuin tämä Suomi24-ketju. Kopikoikaa siis kaikki hauska tavara koneellenne, niin ettei se häviä bittiavaruuteen. Luulenpa että hommakerholaisten iltamien tiimoilta riittää vielä paljon hupia meille normaaleille ihmisille...



Kiukutteluhan on tunnetusti oikukkaiden kauniiden naisten laji. Varsinkin missien. Tähän mennessä Miss Kämy-kisan ehdoton ennakkosuosikki on ollut Halla-Jusku itse, mutta nyt hän on saanut kovan luokan haastajan:

Olen aina ajatellut että Hallis on ylittämätön prinsessa mutta Ellilä taitaa viedä voiton!?


"Jos Reinoa ei bannata tältä foorumilta, teen Reinosta rikosilmoituksen. Tiedän Reinon nimen ja osoitteen ja henkilötunnuksen. Lisäksi voin nimetä rikosilmoituksessani useita henkilöitä, jotka kuulivat Reinon esittämän turpiinvetouhkauksen. Reino on lisäksi ilmeisesti kamppailulajien ja/tai kehonrakennuksen ja/tai ammuntaurheilun harrastaja, mitä seikkaa voidaan pitää raskauttavana asianhaarana rikollisten uhkausten esittämisen suhteen."


Onko Elliläkin näitä palveluksesta vapautettuja tai siviilipalveluksen keskeyttäneitä?



Tämä on jotenkin niin sööttiä, Mikko-pieni. Kämyt eivät viimme vuosina paljoa muuta ole ehtineet tekemäänkään kuin uhkailemaan täysin sivullisia pyssyllä, koko yhteiskuntaa terroriteoilla ja naisia raiskauksilla. Voi sitä itkua ja parkua kun yksi kämyistä sitten saa toiselta JUURI TÄLLÄISEN SAMANLAISEN UHKAUKSEN. Yyyyhyyy, minähän olen yksi teistä kämyistä, ei minua saa kohdella kuten jotain rehellistä veronmaksajaa tai muuta multi-kultia.

Mitä sitten niihin oikeushaasteisiin tulee, me täällä Nälkäkorven torpassa ollaan näkevinämme, että hienostuneena ja sivistyksestä litisevänä sanan-käyttäjänä tunnettu Ellilä käyttää tuossa ylläolevassa vuodatuksessa herra Reino-Leinosta nimitystä "vitun vammainen kusipää". Jos herrat aikovat nostella syytteitä ja haistattaa toisillaan oikeudet, taitaa Reino-Leino-Heino-Keinolla olla hyvät saumat saada Ellilä vastuuseen törkeästä kunnian-loukkauksesta. Tosin herra Eino-Leino-Keino-Reino-Heino-Kauno-Vieno saattaa hyvinkin jättää oikeusistunnot sikseen ja muovata vain Ellilän julkisivun postmodernimman näköiseksi, hän nimittäin tuntuu olevan enemmän suoran toiminnan (SURSOtoiminnan???) miehiä.

Tapelkaa pojat. Saatte tupakkaa.