Saturday 11 July 2009

Lisää keskustelua SURSOTARista Suomi-kaksneljällä

Myötämielinen mielipide, ehkä aidon SURSOTAR-jäsenen kirjoittama:

"Se [= SURSOTAR] tarkoittaa että Suuren Unelman Suomi on askelta lähempänä. Kansallismieliset voittavat, koska kansallismielisten on pakko voittaa, sillä muuten ei missään ole mitään mieltä, kaikki on ollut turhaa."

Epäilevämpää kommentointia:

"Totta kai Persuissa ja mamu-kriittisissä rehottava lakia halventava ja rikoksia ihannoiva ajattelu on ongelma, mutta onkohan tämän SURSOTARin olemassaolosta oikeasti muuta tietoa kuin jotkut hämärät huhut joita joku Nälkäkorpi kolportteeraa? Kyseessähän voi olla jokin Homman sisäpiirivitsi joka on tahoillansa otettu liian todesta. Ne surkeat kynäniskanörtit jotka Hommassa hilluvat ovat varmaan keksineet koko Sursotarin jotta voisivat tuntea olevansa hurrrjia ja pelottavia taistelijoita ja sitten ikihysteerinen Nälkäkorpi on ottanut huumorin liika todesta.

Eri asia on että mamukriitikkojen turhauduttua politiikkaan on varmaan lisääntyvä riski siitä että se turhautuminen purkautuu väkivaltaan, siitähän nuo pakolaiskeskuspommitkin kertovat. Mutta järjestäytynyt maanalainen terroristijärjestö? Ei se nyt oikein...Sitä paitsi ottaako kukaan vakavasti terroristipuljun jolla on niin naurettava nimi kuin SURSOTAR?"

Vastaus edelliseen:

"

*Ne surkeat kynäniskanörtit jotka Hommassa hilluvat ovat varmaan keksineet koko Sursotarin jotta voisivat tuntea olevansa hurrrjia ja pelottavia taistelijoita ja sitten ikihysteerinen Nälkäkorpi on ottanut huumorin liika todesta.*

Niin. Kaikki päähänampumis-, uunitus- ja leirityspuheetkin ovat vain "huumoria". Huumoria on myös "katoilta äänestäminen" ja "arvokonservatiivinen vallankumous". Huumoria, huumoria pitää aina olla. Heh heh, eihän tässä tosissaan olla, kun vaaditaan "mädättäjistä puhdistettua" Suomea.

*Sitä paitsi ottaako kukaan vakavasti terroristipuljun jolla on niin naurettava nimi kuin SURSOTAR?*

Ottaako kukaan vakavasti kansallismielisen aivoriihen, jolla on niinkin naurettava nimi kuin Homma? "Homma on nousussa" on sekin sisäpiirin vitsi, viittaa 90-luvun natsijuttuihin, joita Pekka Siitoimen johdolla harrastettiin. Tässä on taas esimerkki maahanmuuttokriittisten huumoridefenssistä: ollaan muka askeleen edellä, kun naureskellaan omalle itselle ja mahdollisille natsiassosiaatioille, joita Homman ja Sisun touhusta väkisinkin ihmisille herää.

Ne haluavat meidän nauravan loppuun saakka, saunan taakse saakka."