Wednesday 12 August 2009

Muistutus siitä mikä on kämyjen tulevaisuus

Halla-aholla ja halla-aholaisilla alkaa olla maksun aika. Homma on kussut housuun, ja nyt pitäisi keksiä kunniallinen tapa perääntyä. Ikävä kyllä on jo liian myöhäistä. Liian monilla on jo kana kynittävänä halla-aholaisten kanssa. Näin puhuu kansa:

Halla-ahon kannattajat luulevat voivansa palata takaisin sivistyneen yhteiskunnan helmoihin nyt kun halla-ahoilu on loppumassa ja Mestari itse murtunut. Suuri joukko yhteiskunnan valtavirran edustajina itseään pitäneitä ihmisiä hairahtui Halla-ahon kelkkaan tajuamatta millaisesta roistosta oli kyse eikä ehkä itsekään tiedä miten tässä näin pääsi käymään.

Nyt he kuvittelevat voivansa noin vain palata ihmisten ilmoille. Mutta moni ystävyys on katkennut kun halla-aholainen uuskäännynnäinen solvasi vanhoja kavereitaan mokuttajiksi. Moni rehellinen kokoomuslainen jota halla-aholaiset haukkuivat viherpunikiksi puristelee nyrkkiä, puukkoa tai kivääriä ja haluaa kostoa ja hyvitystä solvauksista.

Pahin vaara yhteiskunnalle ovat juuri nämä valtavirtaan ujuttautuneet mätäpesäkkeet. Ne rautanyrkit ja muut ilmiselvät äärioikeistoroikaleet jotka tämän jälkeen vielä pysyvät Halla-ahon riveissä eivät ole vaaraksi, koska ne ovat juuri niin typeriä että maalaavat vaikka naamaansa hakaristin eivätkä ymmärrä miksi se ei kansaa miellytä.

Nyt on tullut aika leikata yhteiskunnasta se märkä- ja mätäpesäke, se syöpäpesäke, joka Halla-ahon ympärille on kehittynyt. On koston aika. On aika vaatia kovalla kädellä hyvitystä Halla-aholta ja hänen kannattajiltaan. “Viatonta verta on jo kyllin vuodatettu. Vuotakoon nyt viallinenkin veri.”

Toinen kannanotto:

Kusipäähän tehoaa kaikkein parhaiten häpeärangaistus. Kusipäisyys kun johtuu huonosta itsetunnosta, siksi kusipää yrittää saada muut näyttämään vielä huonommalta kuin millaiseksi hän itsensä tuntee.

Halla-ahon jutuista voi päätellä että äijä tuntee itsensä todella surkeaksi olioksi, semmoiseksi jota oikeastaan hänen itsensäkin mielestä saa piiskata ja häpäistä minkä haluaa. Sitähän hän ilmiselvästi kerjää, ja sitten oikein nautiskelee kun itkee kuinka häntä on taas kiusattu.

Lisää:

Muistakaa entisten taistolaisten solutus: Kun vallankumousta ei tullutkaan, taistolaiset lopettivat sen tekemisen. Mutta eivät toimintaansa suomalaisessa yhteiskunnassa. Päinvastoin, entiset taistolaiset ovat soluttautuneet sen huipulle saakka. Ja nyt on pelättävissä, että entiset halla-aholaiset yrittävät samaa. Sitä ei saa päästää tapahtumaan. Näitä “voiman pimeälle puolelle” aikoinaan menneitä on jatkuvasti muistutettava halla-aholaisesta menneisyydestään, ja siitä on kerrottava kaikelle kansalle!

Halla-aholaiset tosiaan muistuttavat taistolaisia. Oli Suomen häpeä, että taistolaisten annettiin riehua niin pitkään. Mutta silloin emme voineet asialle mitään, koska Ryssä painosti meitä. Mikään ulko-valta ei pakota meitä nyt paapomaan halla-aholaisia.

Ja vielä:

Totta turiset veli. Ne hommalaiset jotka ovat soluttautuneet yhteiskuntaan on puhdistettava. Meille he suunnittelivat kuolemaa “puhdistuksissa”, itse kokekoot ainakin puhdistuksen pois työelämästä.

Jatketaan:

Halla-aho kirjoittaa kylmiä faktoja: Se on fakta, että Halla-aho saisi hekuman eli orgasmin jos ampuisi homon kuoliaaksi.

Jokainen Halla-ahon kannattaja on syöpäkasvain, ei ihminen. Sen lapset eivät ole lapsia, vaan etäispesäkkeitä. Syövän kanssa ei neuvotella, että ole nyt hyvä syöpykkä kiltti ja jätä potilas henkiin. Syöpää vastaan taistellaan säteilyttämällä ja kirurgin veitsellä.

Saas nähdä onko Halliksen viisasta ryömiä esille sieltä kellaristaan. Tehtaanpuiston homo ja muut hänen ja opetuslasten loukkaamat, joita on helvetin paljon, ovat ehkä päättäneet hankkia oman pyssyn turvakseen. Ja ampuvat mieluummin itse ennen kuin odottavat että Hallis ottaa aseen esiin. Eräs kirjoittaja pohtii jo:

Pitäisiköhän hakata eräs eiralainen. Hmm. Tässä vain pohdin, että olisiko se siitä mahdollisesti seuraavan rikosoikeudellisten seuraamusten arvoinen teko.

Päähän-ampumisella tuo “Hmm” ei sentään hekumoinut kuten Halla-Aho itse. Toinen kirjoittaja vastaa:

Neitejä eivät lyö kuin halla-ahon natsilahko, jonka jäsenet hakkaavat tarvittaessa lapsiakin, jos nämä ovat väärärotuisia.

Kansa tietää jo mitä lössiä Halla-ahon takana on. Sellaista lössiä josta ei kunnon kansalaisia tule tähän maahan koskaan enää. Osa niistä on kai jotain tietokone-nörttejä jotka luulee olevansa korvaamattomia koska osaavat jotain koodia napsuttaa.

Mutta kaikki koodit on maailman standardia ja samanlaisia kaikkialla. Niin että näitä nörttejä ei ole mikään pakko työllistää eikä muutenkaan hyysätä. Uudet nörtit me saadaan vaikka Intiasta tämän halla-aholaisen paska-joukon tilalle. Siellä on pätevää sakkia valmiina lähtemään ja innokkaita alkamaan kunnon suomalaisiksi. Semmosiksi joita Halla-aholaisista ei ikinä enää saada.

Passaa sitten Halla-aholaisen roskajoukon työttömyys-lähiössä miettiä oliko viisasta alkaa rettelöidä ja pilata työllistymisensä. Varsinkin kun työttömyys-korvauksia aletaan lähivuosina leikata koska sossu-hyysäysvaltioon ei ole enää varaa minkä Halla-aholaiset tietää oikein hyvin. Rikolliselta ainekselta leikataan ensimmäiseksi.