Tuesday 4 August 2009

Mäki-Ketelä maltillistamassa Hommaa?

Juha Mäki-Ketelän jutut Hommassa ovat mielenkiintoisia. Mäki-Ketelä tunnetusti kertoo täysin järjettömiä tarinoita (nimim. Jälkijättöinen taisi kutsua niitä mielisairaan jutuiksi) muka kymmenistä tuhansista turvapaikanhakijoista. Toisaalta kuitenkin Hommassa hän kehuu sitä kuinka arkielämässä on ollut reilua kaveria kertomalla poliisille, että musta mies jonka kimppuun jotkut mamukriittiset joukolla kävivät oli uhri eikä syyllinen. Ilmeisesti Päälliköllä (Mäki-Ketelää kutsutaan Päälliköksi, ei Mestariksi) on kuitenkin yhdestä asiasta järkevä käsitys: maahan laillisesti jo päässeet ovat eri ihmisiä kuin se "mutavyöry", joka Suohauta-Taapermannin mukaan velloo rajan takana, ja maahan laillisesti jo päässeitä on kohdeltava kuin...no, maassa laillisesti olevia ihmisiä.

Tämä Mäki-Ketelän pohjalainen reiluus sai tietysti odotetun vastaanoton, eli hompanssit joutuivat raivon valtaan ja syyttelivät häntä mokuttajaksi ja mamuttajaksi.

Ihan järkevää puhetta Päälliköltä, mutta järki ei ole Hompaniassa koskaan ollut korkeassa kurssissa. Ehkä se Mäki-Ketelä tosiaan on Supon agentti, koska tuo tuollainen touhu olisi aika lailla poliisin etujen mukaista. Jätkä haluaa rajoittaa maahanmuuttoa, mutta samalla vähentää mamukriittisen porukan taipumusta ahdistella rikollisesti maassa jo olevia. Tämä on ihan järkevä linja täältä Nälkäkorven torpastakin katsoen, ja jos ns. maahanmuutto-kriitikot lähtisivät tälle linjalle niin me täällä panisimme pillit suosiolla pussiin. Ei meillä eikä kellään järkevällä ihmisellä voi olla mitään semmosta maahanmuutto-kritiikkiä vastaan, jossa ei suosita eikä yllytetä maahanmuuttaja-vastaisia rikoksia, ei haaveilla kymmenien tuhansien suomalaisten murhaamisesta eikä ahdistella ja solvata toista mieltä olevia.

Sellanen mamu-kritiikki jää kuitenkin haaveeksi koska hommalaisuuteen kuuluu ihan erottamattomasti rotusota-fantasiat, väkivallalla mässäily sun muu kakaroiden runkkaustouhu. Sakissa on niin paljon ilmi-selviä sykopaatteja, taparikollisua ja lataamo-kundeja että on turha haaveilla niiden miehistymisestä.